Üdültetés

Gyermektáborok

Balatonszepezd

A balatonszepezdi Ifjúsági és Gyermektábor közel 6000 m2 területen, a 2006-ban megszépült balatoni strandtól kb. 250 m-re várja a táborozni vágyókat.

Elhelyezés: 13 db különálló, egyenként 8 fő befogadására alkalmas kisház áll rendelkezésre. A szobákban emeletes ágyak (ágynemű, szekrény). Különálló épületben leány és fiú vizesblokk (zuhanyzó, WC). Kísérők részére a tábor területén külön épületben, 4 szobában tudunk elhelyezést biztosítani.

Egyéb szolgáltatások: Sportolási lehetőség a tábor területén (sportpálya). Társalgó plazmatévével (DVD lejátszó), csocsóval, ping-pong asztallal. Tűzrakóhely, padok. Strandolási, túrázási lehetőség a táboron kívül.

Étkezés: főszezonban melegkonyha a tábor területén

Parkolási lehetőség: zárt udvarban

Látnivalók: Balatonszepezd kedvelt északi parti üdülőhely. Révfülöptől északkeletre a kitűnő borokat termő Öreghegy lábánál fekszik. A közelben található a Káli medence, amely kiválóan alkalmas kirándulásra, kerékpártúrázásra. Balatonszepezd felett 300 m magas hegyek emelkednek, ahonnan szép a kilátás a Balatonra.

Tábor nyitva tartás: 2024.06.01. – 2024.09.01.
Üdülési díj 2024. évre: 8.000,- Ft / fő / éjszaka + IFA
Az idegenforgalmi adó mértéke (IFA):
 350,- Ft/fő/vendégéjszaka

Szolgáltatási díjainkról és a helyfoglalásról további felvilágosítást a 74/510-422-es számon Vaszari Ildikónál, vagy személyesen a 7100 Szekszárd, Bezerédj u. 2. szám alatt kérhet.


Fadd-Dombori

Szekszárdtól mindössze 25 km-re, a Duna 14 km hosszú holtága mellett elhelyezkedő Fadd-Dombori üdülőfalu, a megye egyik legszebb és legnépszerűbb üdülőhelye. A Fadd-Dombori Gyermektábor 9000 négyzetméteres, kellemes hangulatú nyaralóhely.

Elhelyezés: szállás faházakban 4-6 fős szobákban (emeletes ágyak szekrények, ágynemű). Különálló épületben vizesblokk (zuhanyzó, WC). Kísérők részére a tábor területén külön épületben tudunk ellátás biztosítani (egyszemélyes ágyak, ágynemű, szekrény).

Közös társalgóban TV, csocsó.

Egyéb szolgáltatások: A táborban sportolási lehetőség (foci, röplabda, ping-pong).

Étkezés: a tábor területén étterem és büfé működik, ahol napi háromszori étkezést tudunk biztosítani. Előzetes egyeztetés esetén szabadtéri főzés is megoldható.
Parkolási lehetőség: zárt udvarban

Látnivalók: Tolna megye legnagyobb horgászvize a Dombori holtág. A 161 hektáros terület elsősorban óriásharcsáiról híres. A faddi és tolnai Duna-holtágak 30 km hosszúságban bejárhatók, hosszabb kajak és kenu túrákra is alkalmasak.

Tábor nyitva tartás: 2024.06.01. – 2024.09.01.
Üdülési díj 2024. évre: 8.000,- Ft / fő / éjszaka + IFA

Az idegenforgalmi adó mértéke (IFA): 350,- Ft/fő/vendégéjszaka

Szolgáltatási díjainkról és a helyfoglalásról további felvilágosítást a 74/510-422-es számon Vaszari Ildikónál, vagy személyesen a 7100 Szekszárd, Bezerédj u. 2. szám alatt kérhet.


Sötétvölgy

A Sötétvölgyi Gyermektábor Szekszárdtól 12 km-re tájvédelmi körzet határán, 3 hektáros horgásztó közelében, elhelyezkedő kellemes hangulatú tábor, amelyben 92 fő gyermek és 11 fő felnőtt egyidejű elszállásolását tudjuk biztosítani.
Elhelyezés: a szállás különálló, 2-3 és 6-8 ágyas faházakban biztosított. Emeletes ágyak (ágynemű+szekrény). Külön vizesblokk (zuhanyzó, WC).

Étkezés: a táborban melegítő konyha működik, előzetes egyeztetés esetén napi háromszori meleg étkezésre is van lehetőség.

Egyéb szolgáltatások: akadálymentesítés (rámpák az épületek előtt, külön szociális blokk). Sportolási lehetőség (ping-pong, kosárlabda).

Parkolási lehetőség: a tábor mellett.

Látnivalók: erdei séták, jó levegő, egyedülálló növény- és állatvilág várja a táborba érkezőket. Az erdő lábánál fekszik a Sötétvölgyi tó, mely szabadon látogatható.

Tábor nyitva tartás: 2024.06.01. – 2024.09.01.
Üdülési díj 2024. évre: 6.000,- Ft / fő / éjszaka + IFA

Az idegenforgalmi adó mértéke (IFA): 400,- Ft/fő/vendégéjszaka

Szolgáltatási díjainkról és a helyfoglalásról további felvilágosítást a 74/510-422-es számon Vaszari Ildikónál, vagy személyesen a 7100 Szekszárd, Bezerédj u. 2. szám alatt kérhet.


Üdülők

Harkány

 

Vendégházaink Harkány központjában, a fürdőbejárattól 10 percnyire, csendes, zöldövezeti környezetben találhatóak.
Elhelyezés: a kétszintes épület
– emeletén 2 db 4 ágyas szoba (ágyneművel, szekrénnyel)
– a földszinten 2 db konyha (edények, evőeszközök, mikrohullámú sütő, kenyérpirító, kávéfőző stb.), 2 db zuhanyzós fürdő, 2 db WC.
A földszinti társalgóban hűtő, kanapé, székek, LCD-TV és zárt terasz található.
Az udvaron gyermekhinta, kerti grill, ping-pong asztal. Az udvar hátsó részén lévő lapostetős üdülőben 3 db 2 ágyas szoba (ágyneművel, szekrénnyel) az épülethez közös társalgó (Tv, asztalok, székek), konyha (edények, evőeszközök, mikrohullámú sütő), fürdőszoba (zuhanyzó, WC) található.
Étkezés: önellátás

Parkolási lehetőség: az udvarban, zárt parkolóban

Üdülési díjak 2024. évre

2 ágyas szoba ára (Ft)
(lapostetős épület)

4 ágyas szoba ára (Ft)

25.000,-Ft

/ éjszaka + IFA

48.000,-Ft

/ éjszaka + IFA

NYITVA TARTÁS: Június 1. – Szeptember 30.

Az idegenforgalmi adó mértéke (IFA):  500,- Ft/fő/vendégéjszaka


Gunaras

 

Kétszintes üdülőházunk nyugodt, rendezett környezetben helyezkedik el, a termálfürdő bejáratától 5 percnyi távolságra. 
Elhelyezés:
– az emeleten 2 db külön álló lakrész található. 2 db 3 ágyas szoba (ágyneművel, szekrénnyel). 2 db konyha (edények, evőeszközök, mikrohullámú sütő, kenyérpirító, kávéfőző stb.), 2 db zuhanyzó+WC.  A közös társalgóban Tv, fotelek.

– a földszinti részen 2 db 4 ágyas szoba (ágyneművel, szekrénnyel). Szintén 2 db lakrész található ugyanolyan felszereltséggel, mint az emeleti részen.
Az udvaron kerti grill, hintaágy.

Étkezés: Önellátás

Parkolási lehetőség: zárt udvarban

Üdülési díjak 2024. évre

3 ágyas szoba ára (Ft)

4 ágyas szoba ára (Ft)

36.000,-Ft

/ éjszaka + IFA

48.000,-Ft

/ éjszaka + IFA

NYITVA TARTÁS: Június 1. – Augusztus 31.

Az idegenforgalmi adó mértéke (IFA): 300,- Ft/fő/vendégéjszaka

Vadászház

Sötétvölgyi erdészház

 

Erdészházunk a Szekszárdhoz közeli Sötétvölgyi erdőben, a 6-os sz. főúttól 5 km-re található. Elsősorban a természetet szerető, nyugalomra, csendre és friss levegőre vágyó vendégeinket várjuk tágas, erdei vendégházunkba. A szállás közvetlen környezetében lehetőség van túrázásra, horgászatra és gombázásra is.

Elhelyezés: 1 db 4 ágyas szoba, 1 db 3 ágyas szoba, 1 db 2 ágyas szoba. A szobákban ágyak (ágyneművel) szekrények, dohányzóasztal, székek. Közös társalgó kb. 30 fős rendezvények lebonyolítására alkalmas. Közös konyha (edények, evőeszközök, hűtőszekrény, kávéfőző). 2 db fürdőszoba (zuhanyzós) +WC.Egyéb szolgáltatás: tűzrakó hely

Étkezés: önellátás

Parkolás: az épület előtti betonos részen

Látnivalók: A Sötétvölgy Természetvédelmi Terület 1977-ben létesült 511 hektáron. A terület kuriózuma Tolna megye legidősebb erdeje a 170 éves cseres tölgyes társulás. A természetvédelmi terület rendkívül gazdag botanikai értékekben is. Közel ötven védett növényfaj található itt, mint például a ligeti csillagvirág, a májvirág, szúrós csodabogyó, bíboros kosbor, vagy a turbánliliom. A Sötétvölgy különlegeségét az itt fészkelő védett és fokozottan védett madárfajok gazdagsága is mutatja. Napjainkban már kiépített források, padok, esőbeállók, tűzrakóhelyek várják az érdeklődőket. Ha túrázás, kirándulás után egy kis pihenésre vágynak akkor a Szekszárdi Családbarát Strand- és Élményfürdőt ajánljuk figyelmükbe. 

Üdülési díjak 2024. évre: 50.000 Ft / nap
Szálláslehetőség összesen 9 fő részére:
Díja: 2500,- Ft / fő / éjszaka + IFA

NYITVA TARTÁS: előzetes egyeztetés alapján
Az idegenforgalmi adó mértéke (IFA): 400 Ft/fő/vendégéjszaka