kedd, 24 november 2020

Tisztelt Fogyasztók!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a fűtés leállás 2016.04.15.-én megtörtént.

Kérjük fűtés indításig (október 25-ig.) a radiátorszelepeket 5-ös állásba tekerni, hogy a zavartalan fűtési szolgáltatáshoz szükséges légtelenítést el tudjuk végezni.

 

 

21/2000. (XI.3) önkormányzati rendelet:

 

5.§. (2) pontja alapján:

A távhőszolgáltató a fűtést köteles leállítani, ha a tulajdonosi közösség megbízottja – az 1. mellékletben meghatározott időpontig – azt legalább 24 órás időtartamra kéri. 
A távhőszolgáltató leállítja a fűtést az egész városban, ha a napi átlaghőmérséklet három napon keresztül 12°C-nál magasabb. Ebben az esetben azon tulajdonosi közösség megbízottjának – az 1. mellékletben meghatározott időpontig – kell jelezni a távhőszolgáltató felé, ahol továbbra is igényt tartanak a fűtésszolgáltatásra.

1. melléklet alapján:

 

Fűtés indítás/leállítás kérésének határideje

$11.       a tulajdonosi közösség megbízottja a fűtés indítás kérelmét az igénylés napját megelőző nap 10:00-ig a távhőszolgáltató felé írásban vagy telefonon a távhőszolgáltató diszpécser szolgálatának kell jeleznie.

$12.       a tulajdonosi közösség megbízottja a fűtés leállítás kérelmét az igénylés napját megelőző nap 10:00-ig a távhőszolgáltató felé írásban vagy telefonon a távhőszolgáltató diszpécser szolgálatának kell jeleznie.